search
top

Försäkra butiken

Se till att allt hamnar i försäkringen

Om man har en butik eller en liten delikatessbod är det lägligt att inte bara försäkra lokalen och det som finns där i. Se till att allt på utsidan inkluderas i försäkringen.

Visst kan det vara mycket att hålla koll på när man har en butik. Delvis ska allt som säljs och köps in registreras i liggaren. Det ska också tjänas pengar. Utgifterna får inte vara större än att de hjälper butiken att gå med vinst. Men svårast är ju fixa en bra försäkring. Det ska snackas larm, jalusier och säkerhetsdörrar. Kassaskåpet ska försäkras. Alla varor. Och så självklart interiören och allt lösöre. Det man lätt i dessa fall att glömmer allt som sitter på butikens utsida. Framförallt det som är kvar under natten.

Ekonomiskt skydd mot vandalisering

Även om man kedjar fast sin gatupratare utanför butiken finns det risker kvar. Folk kan på rent jävelskap försöka förstöra dem. Försäkra! Har man glömt glassflaggorna eller GB-gubben ute kan det vara bra att även de finns med i försäkringen. Oavsett arbetet att ersätta dem kan det vara skönt att veta att man kan köpa nya på försäkringen. Självklart täcker bara försäkringen för utgifter och kostnader. Är det så att man har skrivit en exceptionellt fin skylt till sin gatupratare, med en väldigt uttänkt slogan. Då får man helt enkelt förbanna skurkarna och sätta sig vid ritbordet igen. Åtminstone snodde de inte pennorna. Skämt åsido. En bra och heltäckande försäkring är alltid värd sin premie. Försäkra dig mot vandalism och stöld. Även av GB-bubbar och allehanda gatupratare.

top